Downloads

123invulboekjes en Yorin Photography hebben in samenwerking diverse downloads samen gesteld die er voor zorgen dat jouw invulboek, scrapbook of bullet journal nog mooier worden. 

 

De meeste van onze downloads zijn gratis. Hier mag iedereen gebruik van maken, maar uiteraard zijn ze zeer geschikt voor de invulboeken van Yorin Photography. Dit zijn de boeken die wij via deze site verkopen. De downloads hebben A4 formaat, zoals de meeste boeken van Yorin Photography. 

Babyshower
PDF – 36.7 KB 79 downloads
Dagje Weg
PDF – 241.2 KB 73 downloads
Diploma
PDF – 29.7 KB 81 downloads
Download School 30 X 30
PDF – 31.5 KB 75 downloads
Echo
PDF – 36.2 KB 71 downloads
Eerste Keren
PDF – 17.3 KB 71 downloads
Leuk Voor Later
PDF – 28.5 KB 79 downloads
Mijn Favorieten
PDF – 207.6 KB 77 downloads
Vakantie
PDF – 27.1 KB 84 downloads

Waarom zijn deze (FREE) Downloads?

Geregeld hebben wij nieuwe en ontvangen wij nieuwe ideeën voor invulboeken (per e-mail of app).. Helaas is het voor ons niet mogelijk om een oneindige collectie van invulboeken aan te bieden. Maar in sommige ideeën komen wij jullie tegemoet. Daarom werken wij met (free) downloads zodat jij zélf een tof invulboek kan maken. Elke gratis download bestaat minimaal uit 1 of meerdere pagina’s. De pagina’s zijn dusdanig gemaakt dat de uitgeknipte/uitgesneden printjes nog voorzien kunnen worden van washi-tape.

Nieuwe ideeën?

Heb jij een idee? Laat het ons weten in de reactie hieronder, zodat ook anderen het kunnen zien. Het behoort tot de mogelijkheden om een invulboek voor jouw op maat te laten maken, zodat je niet alle printje hoeft te downloaden. Wil je bijvoorbeeld een echo boekje gecombineerd met een babyshower boek? Dan kan dat! Laat het ons weten en Yorin Photography maakt een boek op maat, waarbij gebruik wordt gemaakt van deze free-downloads en inhoud van andere boeken die reeds in onze collectie zitten. Dit scheelt een hoop knip en plak werk en je hebt een boek met eigen titel en jouw eigen volgorde.

 

Hoe gebruik je ze?

Bekijk hierboven welke (free) downloads er nu zijn. Download de gewenste print, sla hem op, print  en knip of snijd hem uit.  Plak ze in je invulboek of vul ze eerst in. Deel vervolgens je voorbeelden op Instagram (tag ons). Zelf geen printer in huis? Laat de bestanden dan afdrukken bij een copyshop of drukker. 

Onderstaande producten zijn quote cards die wij met een reden hebben ontwikkeld. Namelijk om jouw invulboeken nog hipper te maken. Elk pakket bestaat uit minimaal 24 digitale quote cards. Deze kaarten krijg je als download en kun je eenvoudig afdrukken als bijvoorbeeld een mini-stretch via HEMA.nl