Hoekponsen

Laat de wind eens uit een andere hoek waaien met de hoekpons! Een rechte hoek is soms wat saai, dus maak 'm rond met een hoekpons van Vaessen Creative, We R Memory Keepers of Paperfuel. Afhankelijk van de leverbaarheid van de producten wordt één van de merken uitgeleverd. Beide uiteraard voor dezelfde prijs. 

Dankzij de drie verschillende maten heb je maar één pons nodig voor hoeken van verschillende afmetingen. De 3-in-1 pons heeft een hoek van 4 mm, en hoek van 7mm en een grotere hoek van 10 mm. 

Gebruik is zeer eenvoudig: Kies de grootte die je wilt, schuif het papier in de gleuf en duw de hendel naar beneden. De hoek is nu nauwkeurig en scherp afgerond!

De pons kan gebruikt worden voor papier tot 220 gram.

Verzonden binnen:
1-3 dagen

Dankzij de drie verschillende maten van deze hoekpons bied deze pons weer vele mogelijkheden. De pons is zeer eenvoudig in gebruik en ponst nauwkeurig scherp afgeronde hoeken van 14-17-20 mm.

Verzonden binnen:
1-3 dagen

Uitverkocht

Hoekpons is perfect voor het vormgeven van hoeken van je kaart of papier. Het is een ideale manier om foto's en andere vierkanten te transformeren of tags en tickets te maken. Een duurzame punch die keer op keer geweldige resultaten oplevert. Snijdt 3 soorten hoeken, kleine hoek van 8 mm, medium van 14 mm en grote hoek van 20 mm.

Verwacht: midden september