Home » Invulboeken sinds 2014

Invulboeken sinds 2014

Gepubliceerd op 22 mei 2020 om 10:09

Wist je dat de invulboeken van Yorin Photography al sinds 2014 bestaan? De eerste invulboeken waren het jaarboek, dit ben ik en de eerste herinneringen. Veel boeken stonden in concept en zijn geleidelijk aan op de markt gekomen. 

 

"Eigenlijk heb ik er destijds te weinig mee gedaan" aldus Jorien van Yorin Photography. "De boekjes heb ik ontworpen en slechts een enkeling naar de drukker gestuurd, niet wetende dat in 2017/2018 invulboekjes helemaal booming werden." De focus lag in het begin meer op fotografie en invulboeken voor volwassenen. Spijt van fotografie heeft ze niet, maar wel van het feit dat ze in 2014 niet meteen met de invulboeken is gaan pronken.  "Foto's zijn helemaal mijn ding en hoe leuk is het dan als je ook daadwerkelijk iets met de foto's doet? Daarom hebben de invulboeken die ik heb ontworpen veel ruimte voor foto's en door de ringband kunnen de boeken ook verder uitzetten". 

"In 2017 heb ik het assortiment daarom ook aangevuld, maar ook toen, vanwege drukte met fotografie, weer te weinig aandacht geschonken aan de promotie. Daarom ervoor gekozen de invulboeken via een ander kanaal te verkopen. Zo ontstond begin 2019 123invulboekjes.nl."

De verkoop en klantenservice zijn nu volledig op onze rekening. Wij zorgen voor de aanvulling van accessoires, waar Jorien nog mee denkt aan nieuwe ontwerpen en onderwerpen. Ze hopen we ook in 2019 ons assortiment maandelijks te kunnen vernieuwen, zodat er elke keer leuke en nieuwe producten zijn waarmee je kunt werken. 


«   »